Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti

Ota yhteyttä ›

Sauna- ja kylpyhuoneremontti Raumalta Poriin ja Turkuun

Uudet pinnat ja kalusteet kauniiseen, käytännölliseen kylpyhuoneeseen

Me Lännen Rakennus & Saneerauksella toteutamme kylpyhuoneremontteja isoille yrityksille alihankintana. Teemme laadulla lisäksi kaikenlaiset märkätilatyöt, myös saunaremontit, alusta loppuun Raumalla ja lähialueilla, aina Porista Turkuun. 

Jos haluat teettää remontin suoraan kotiisi, sekin onnistuu. Lopputuloksena on uusi kylpyhuone, joka näyttää siltä mikä silmääsi miellyttää, kestää aikaa ja on tehty juuri sellaiseksi, missä sinun on helppo valmistautua niin arkeen kuin juhlahetkiin.

Palvelumme sisältää kaiken, mitä kylpyhuoneremontti tarvitsee, mutta halutessasi voit toki hankkia esimerkiksi materiaalit itse. 

Toimimme avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä ›

Saunaremontilla myös saunasta uusi

Ihana tuoreiden puulauteiden tuoksu, tehokas kiuas ja ehkäpä tunnelmalliset tähtivalot! Saunaremontti voi olla monenlainen riippuen nykyisestä saunastasi, toiveistasi ja budjetistasi. Pienilläkin korjauksilla voidaan kuitenkin tehdä paljon. 

Koska kylpyhuoneremontin ohella saunaremontti edellyttää aina hyvää suunnittelua ja huolellisuutta, se kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi. Meillä on vuosien varrella kertynyttä tietotaitoa saunaremonteista. Ota siis yhteyttä, niin nostetaan löylyhetkesi uudelle tasolle!

Ota yhteyttä ›

Muista hyödyntää kotitalousvähennys

Työmme on kotitalousvähennyskelpoista. Ota hyöty irti, kun teetät meillä remontin! 

Lue lisää Verohallinnon sivuilta. 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita